Gratis minitraining: Holistisch leren kijken naar je gezondheid en welbevinden

Chronische aandoeningen bij vrouwen

In deze hectische tijd waarin we leven is het best een uitdaging om gezond, bewust en ontspannen in het leven te staan. Vooral wij vrouwen stellen tegenwoordig zoveel eisen aan ons zelf. We willen als vrouw, moeder, partner, vriendin, collega voor iedereen het beste. Daarbij vergeten we de belangrijkste persoon en dat is onszelf, met als gevolg dat we uit balans raken.

Voor velen onder ons is dit een manier van leven geworden. Jaar in, jaar uit. Waardoor we ver van onszelf zijn verwijderd geraakt en ons (volledig) uit balans voelen. Door hier niks aan te doen, zal het uiteindelijk negatieve gevolgen met zich mee brengen en wellicht uitmonden tot ziektes zoals nek-, schouder- en rugklachten, migraine, vermoeidheid, depressiviteit en een Burn Out. Wat weer op zijn beurt een negatief effect heeft op o.a. ons leven, werk en sociale relaties.


Chronische aandoeningen kunnen dus ontstaan door langdurige disbalans in het lichaam

Onze gezondheid en het gevoel van gelukkig en tevreden zijn is afhankelijk van de levensenergie (oftewel in het Chinees onze Qi) die door ons lichaam stroomt. Het is de energie die de processen van ons lichaam en onze emoties in stand houdt en ervoor zorgt dat het lichaam en geest in harmonie zijn. De doorstroming van onze levensenergie kan geblokkeerd raken door oorzaken zoals hevige emoties, ongevallen, stress en operaties. Door het opheffen van de energieblokkades en vrouwen holistisch te leren kijken naar hun gezondheid en welbevinden, hebben de afgelopen jaren veel vrouwen verlichting en herstel ervaren in samenwerking met Sabah Holistische zorg.

Een langdurige disbalans in je lichaam kan uiteindelijk leiden tot diverse chronische aandoeningen zoals:

  • Migraine
  • Burn Out
  • (Extreem) vermoeidheid
  • Stress gerelateerde klachten
  • Depressiviteit, onrust, niet lekker in je vel
  • Nek-, schouder- en rugklachten
  • Overgang gerelateerde klachten

Door jaren lang ervaring, heb ik een bijzondere pad mogen bewandelen waarin ik (Sabah) gekomen ben tot een vernieuwde holistische aanpak. Waarbij vrouwen vanaf de eerste behandeling innerlijke rust ervaren en contact met zichzelf maken. Resultaat laat zien dat vrouwen gemiddeld na 3 behandelingen herstel van gezondheidsklachten ervaren.

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je meer weten? 

Neem contact op 

 

× Bericht via WhatsApp