Gratis minitraining: Holistisch leren kijken naar je gezondheid en welbevinden

Over Sabah

Sabah staat voor een nieuw begin

Ik ben Sabah, aangenaam. Sinds 2012 heb ik bewust besloten om vanuit mijn hart te gaan leven. Het jaar 2012 was voor mij het startpunt voor een nieuw begin. Destijds niet geweten, maar in de jaren daarna viel alles op zijn plaats. Met het resultaat dat ik in 2018 een innovatief, holistische zorgpraktijk heb geopend in het Gezondheidscentrum de Reest te Meppel.

Ik ben gespecialiseerd in het holistisch behandelen van vrouwen met chronische aandoeningen. Ik heb het tot mijn taak gemaakt om sterk in je eigen kracht staan weer eenvoudig te maken voor de vrouw.


Holistische aanpak

Door een viertal krachtige Oosterse geneeskunde behandelmethoden te integreren ben ik gekomen tot een vernieuwde holistische aanpak waarbij jij vanaf de eerste behandeling al op diep niveau innerlijke rust zal ervaren en contact met jezelf maakt.
Met behulp van de Oosterse geneeswijzen pak ik het totaalplaatje. Ik kijk niet alleen naar de ziekte, maar behandel jou als een uniek persoon. Niemand is namelijk in hokjes te plaatsen. In mijn diagnose kijk ik naar alle thema’s van jouw leven. Zo ontdek ik samen met jou de oorzaak van de klachten en gaan we samen werken aan die oorzaak. Met als resultaat duurzame verlichting en herstel.


Waar sta ik voor?

Mijn visie heb ik vertaald naar 4 kernwaarden, die helder laten zien waar ik voor sta als mens, en dus ook als holistisch therapeut:

 1. Liefde en zachtheid
  Is de basis voor contact met jezelf en met anderen.
 2. Holistische aanpak
  Mijn zorg is maatwerk. Ik plaats niemand in hokjes.
 3. Deskundig
  Up-to-date houden van kennis is voor mij de basis voor goede zorg leveren. En dit gaat verder dan alleen vakinhoudelijke kennis maar juist ook het onderdeel hygiëne, veiligheid en communicatie zijn van belang. Ook in mijn deskundigheid ben ik holistisch en focus ik mij op alle essentiële facetten voor goede zorg voor jou.
 4. Betrouwbaar
  Ik ben dankbaar voor het vertrouwen van mijn cliënten en zal deze niet schaden.

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op. Ik maak graag tijd voor je vrij.

Bekijk referenties Neem contact op

× Bericht via WhatsApp