Gratis minitraining: Holistisch leren kijken naar je gezondheid en welbevinden

Referenties

Na jaren lange bezoeken aan de huisarts en neurologen voor hoofdpijn, heb ik gekozen voor een behandeling bij Sabah. Gelijk daarna heb ik gemerkt dat de pijn aanzienlijk (voor 99,9%) is verminderd door haar geweldige tips!
Ik raad ieder ander aan om bij Sabah aan te kloppen voor dit soortgelijke pijnen want je bent verzekerd van haar tijd, rust, ontspanning en volop begrip! Veel succes voor deze fantastische praktijk.

Vrouw, 49 jaar

Tijdens de behandeling van Sabah kan ik alles loslaten en kom ik echt volledig tot rust. Mijn schouder en nekklachten werden veel minder na de cupping.
Ik raad eenieder aan om shiatsu samen met cupping bij Sabah te proberen en de helende rustgevende werking zelf te ervaren.

Y. A.

Ik ben via een vriendin in contact gekomen met Sabah Holistische Zorg. Sinds ik bij Sabah in behandeling ben heb ik zowel op mentaal als fysiek vlak een spirituele groei doorgemaakt en ben daardoor dichter bij mijzelf komen te staan. Ik kan het aanbevelen voor een ieder die net het puzzelstukje mist om dichter bij zichzelf te komen staan en zich daardoor weer compleet te kunnen gaan voelen.😀

NAMASTE😄

Jolanda

Voordat ik bij Sabah terecht kwam was het voor mij een onmogelijke taak om te kunnen luisteren naar mijn lichaam. Een lange tijd heb ik veel ballen in de lucht moeten houden en was ik het contact met mijzelf volledig kwijt. Van Sabah heb ik in kleine stappen geleerd om weer dichterbij mijzelf te staan. Ik ben van mijn burn-out af. Voel mij goed en kan veel beter naar mijn lichaam luisteren. De combinatie Shiatsu en klankschalen heb ik als zeer bijzonder ervaren. Voor vrouwen met burn-out klachten zeker aan te raden.

A. R.

De shiatsu therapie van Sabah is echt ontspannend en rustgevend.
Bij rugklachten is de behandeling in samenwerking met de thuis oefeningen veel effectiever dan de fysiotherapeut echt een aanrader!

Vrouw, 39 jaar

Ik ben in november voor het eerst in behandeling geweest bij Sabah. Ik kende Shiatsu nog niet en had er ook helemaal geen ervaring mee. Zelf had ik last van een aanhoudende hoofdpijn, vermoeidheid en haaruitval na de bevalling. Ik merkte na 2 behandelingen al een verschil wat betreft hoofdpijn en vermoeidheid. Door de oefeningen die je mee krijgt en thuis toepast help je jezelf nog beter en na nog enkele behandelingen kon ik voor mijzelf concluderen dat de behandeling heel goed voor mij was. Ook de haaruitval is gestopt en dat was bijzonder omdat ik dit extreem had en ineens niet meer. Al met al raad ik mensen met hun klachten een behandeling aan bij Sabah. Ik zou zeggen ‘probeer het eens’ en je zult erachter komen dat er dingen zullen veranderen. Er zijn verschillende behandelingen mogelijk. Ik heb ze allemaal gehad. Cupping, Shiatsu en klankschalen. Ik ga altijd met een “zen” gevoel weer naar huis toe. In mijn geval vergoed de verzekering ook nog eens de behandelingen.

Wat betreft Sabah als persoon: zij deelt haar kennis graag met je en geeft best veel tips en neemt uitgebreid de tijd voor de behandeling en uitleg. Al met al een top mens.

A.

Ik heb bij Sabah de training Een holistische kijk op je gezondheid en welbevinden gevolgd. Erg interessante en leuk!

Ik heb jaren last van migraine en slik daar medicatie voor. Naast migraine ook zeer gespannen schouders. Ik heb mij daarom na de training laten behandelen. Ik heb geleerd te ontspannen, want mijn lichaam bleek erg gespannen te zijn en dat had ik niet eens door. Na een paar behandelingen had ik bijna geen pijnlijke schouders meer en na de 4e behandeling bleef de migraine steeds vaker weg. Dankzij de behandelingen blijft de migraine weg. Een heerlijk gevoel! Ik slaap weer goed en voel mij fit. Dank je wel Sabah! Ik heb veel van jou geleerd over mijn gezondheid.

F. 36 jaar

× Bericht via WhatsApp