Gratis minitraining: Holistisch leren kijken naar je gezondheid en welbevinden

Holistische training

Naast individuele holistische behandelingen geef ik ook holistische trainingen. Gedurende de holistische trainingen ligt de focus niet alleen op kennisdeling, maar staat juist bewustwording centraal. Samen met jou ga ik aan de slag om duurzame verandering te creëren in je mindset. En zo ook in je gezondheid en welbevinden.


Een innovatieve training uniek in zijn vorm

Op een vernieuwende, krachtige wijze zijn in de training meditatie- en shiatsu technieken geïntegreerd. Gedurende de training leer ik jou holistisch kijken naar jouw gezondheid, welbevinden en leven. Dat alles energie is en aan elkaar verbonden is. Je leert op een enthousiaste, motiverende wijze mediatie- en shiatsu technieken. Ter plekke voel jij wat het effect is van de samengestelde technieken op jouw lichaam en geest.

Er ontstaat bewustwording over het positieve effect van sterk in je eigen kracht staan op alle dimensies van gezondheid. Zoals werk, relaties, geluk en welbevinden.  Tijdens de training krijg je handvatten aangereikt om sterk in je eigen kracht te kunnen staan en blijven. Ook leer je om gaan met hevige emoties en trauma’s. Je zal bewust worden van je levensenergie en je grenzen kunnen herkennen. Dit is een geschenk wat jij de rest van jouw leven met je meedraagt.

Juist doordat je direct leert te voelen hoe krachtig je levensenergie is, zal je al gedurende de training dichter bij je zelf komen te staan en gemotiveerd raken om na de training door te zetten. De geleerde technieken in je dagelijks leven toe te passen en zo het contact met je zelf te verstreken.


Voor wie is de training geschikt?

  • Je ervaart al een tijd een hoge werkdruk en hebt het gevoel dat je het niet meer trekt
  • Je hebt een Burn Out, je wil leren luisteren naar je lichaam en in de regie staan in je leven
  • Je hebt (langdurig) stress en bent daardoor geblokkeerd in je werk of bij het vinden van werk
  • Je zit niet lekker in je vel, ervaart innerlijke onrust en/of bent depressief en wil graag weer plezier in het leven en je energiek en gezond voelen.
  • Je bent geïnteresseerd in een holistisch kijk naar je lichaam en geest en wilt sterker in je eigen kracht komen te staan.

Ben je geïnspireerd geraakt en wil je meer weten over de training?

Neem contact op

× Bericht via WhatsApp